Locuința Accesibilă

Ce ar trebui să știi despre noi

CL “Locuinţa Accesibilă” a fost fondată de Grupul “Sigur-Asigur” pe 05 noiembrie 2010. Este unica companie, care practică leasing pe termen lung (pe 20  de ani) şi în primul rînd leaseback al imobilelor locative (case, apartamente) în Republica Moldova. Activele nete ale CL constituie peste 60 mil.lei (3 mil.Euro), activele totale – peste 11 mil.Euro, Capitalul social – 53,65 mil.lei (2,65 mil.Euro). Dispune de un sprijin puternic din partea Grupului “Sigur-Asigur”: garanţiile pentru contractarea creditelor bancare; finanţarea directă din partea Grupului; relaţii puternice de parteneriat cu companiile de construcţii, imobiliare, agenţii de asigurări, firme de brokeraj, organizaţii de microfinanţare etc; loturi de teren ieftene atractive pentru construcţii locative; asigurarea complexă, de nădejde a imobilelor creditate.

“Locuinţa Accesibilă” a acordat în acei peste şapte ani de activitate mijloace financiare în leasing şi leaseback  (leasing returnabil) în valoare de peste 5 mil.Euro la circa 240 de familii/clienţi, procurînd prin intermediul leasingului imobile în valoare de circa 10,5 mil.Euro. Circa 80  de clienţi deja s-au achitat cu noi integral înainte de termen,  iar circa 20 din ei au luat un leasing repetat a doua şi chiar a treia oară, ceea ce demonstrează că ei au rămas satisfăcuţi de conlucrarea cu Companie. Am contractat 8 credite bancare în sumă de 3,6 mil.Euro, dintre care patru deja le-am rambursat integral, iar al cincilea este aproape de finalizare, Compania restituind băncilor circa 1,8 mil.Euro în mod anticipat.

Experienţa valoroasă acumulată de  “Locuinţa Accesibilă”  a fost tirajată şi  pentru fondarea în a.2016 la Bucureşti a companiei–fiice “Locuinţa Accesibilă Leasing IFN” SA, www.leasingimobil.ro, e-mail: info@leasingimobil.ro.

Avantajele unicale oferite de către CL “Locuinţa Accesibilă” clienţilor săi:

  1. – datorită termenului lung al leasingului (în unele cazuri putem credita clienţii chiar şi pe 25-30 de ani) ratele lunare de leasing sunt modeste, de regulă comparabile cu plata de arendă pentru un apartament similar, dar spre deosebire de arendă la expirarea termenului leasingului clientul devine proprietar al imobilui, nu pierde în zădar banii achitaţi;
  2. – clienţii plătesc doar un singur comision – 2% la acordarea banilor în leasing pentru 20 de ani, adică în medie doar 0,1% pe an. Alte comisioane, incl.comision pentru achitarea anticipată a oricăror rate de leasing la dorinţa clientului, „Locuinţa Accesibilă” nu aplică;
  3. – confirmarea documentară a veniturilor oficiale ale clientului nu este obligatorie;
  4. – clienţii pot obţine banii necesari de la “Locuinţa Accesibilă” prin garanţia apartamentului/casei lor nu doar pentru procurarea (repararea, renovarea, extinderea etc) a imobilelor locative, dar şi pentru alte necesităţi de business ori personale, ceea ce pentru un termen de 20 de ani în alte variante de creditare (de ex.credite de consum) nu este posibil;
  5. – procesul de acordare a finanţării este foarte operativ, după prezentarea documentelor necesare clienţii pot primi de regulă şi aprobarea leasingului, şi banii în termen de doar două zile;
  6. – “Locuinţa Accesibilă” acordă clienţilor sprijin multilateral de consultare/identificare a variantelor optime în cadrul leasingului şi la perfectarea actelor necesare la toate instanţele.

Avantajele noastre

Raspunsul in maxim 24 de ore

Ştim cât de important e timpul, răspundem în maxim 24 de ore la solicitările dvs. și în cazul unei decizii pozitive ne implicăm direct în perfectarea tuturor pașilor legali până obțineți bani și/sau Locuința solicitată.

Oferim consultanță gratuită

Indiferent dacă ai nevoie urgent de un credit sau doar analizezi perspectivele, noi îţi oferim consultanţă gratuită de creditare, imobiliare şi/sau business. Desigur, nu putem şi nici nu vrem să influenţăm deciziile dumneavoastră, dar credem că pentru a face un pas măreţ trebuie să prelucraţi cât mai multă informaţie, iar noi vă stăm la dispoziţie să vă împărtăşim experienţa noastră.

Te ajutăm să ai istorie de creditare pozitivă

Indiferent dacă aveţi istorie de creditare proastă sau sunteţi la primul credit, împreună vă putem crea o istorie pozitivă, care cu siguranţă vă va ajuta mult în viitor pe plan personal sau profesional.

Calculăm capacitatea de plată reală

Credităm responsabil, și vom lua decizii pozitive doar dacă ne convingem că aveți capacitate de plată deplină pentru rambursarea ratelor lunare. Avem încredere în clienții noștri acceptăm toate sursele de venit disponibile și sigure.

Comision 0% la achitarea anticipată

Suntem întotdeauna deschisi spre dezvoltare şi îmbunătăţire a situaţiei dvs. Dacă ati luat decizia să achitaţi anticipat din sursele proprii, sau refinanţaţi creditul înseamnă că ati găsit avantaje mai bune decât vă poate oferi Compania noastră, iar ca recompensă că ati fost cu noi – vă oferim comision 0% la achitarea anticipată.
Oferta noastră